Dutch Language Cover Versions of Songs

Tips en aanvullingen zijn altijd welkomrichard.vandorp@gmail.com

Muziek uit reclame en televisieprogramma's (Klik hier)

29-08-2015 21:49

In het RTL4 televisieprogramma De Jongens Tegen De Meisjes met Tijl Beckand en Chantal Jansen hoor je altijd een klein stukje muziek als het team heeft gewonnen. Als de meisjes winnen hoor je Beyoncé met Single Ladies (Put a Ring on It) en als de jongens winnen hoor je The Fratellis met Chelsea Dagger.

 

De muziek uit de Windows 8 reclame van Microsoft is van Lenka met Everything At Once. De reclame zelf is hier te bekijken.

 

Supermarkt Albert Heijn kwam in december 2014 met de ultieme feelgood reclame. Er wordt namelijk rond de kerstperiode veel aandacht besteed aan het samen zijn en dat deed AH namelijk heel erg goed met hun reclame, waarin we zien dat de vader moet werken voor de Wegenwacht, maar zijn gezin staat niets vermoedend met een caravan lang de snelweg om hem toch een groot plezier te doen met een gezamelijk kerstdiner. Dit alles werd natuurlijk begeleidt door het nummer Love Is Christmas van Sara Bareilles. De reclame zelf kan je hier bekijken.

 

De begintune van het VRT televisieprogramma Loslopend Wild is Tunnel of Love van Wanda Jackson, en tijdens het programma komen er nog stukjes van deze artiest in voor.

 

Op de televisie zijn heel wat reality spelprogramma’s te vinden, in de meest uiteenlopende varianten. Een van de grootste favorieten op dit gebied en prima vanaf de bank mee te spelen, is het AVRO programma Wie is de Mol?

Wie is de Mol? komt oorspronkelijk uit België, onder de naam De Mol en is bedacht door de programmamakers Bart De Pauw, Tom Lenaerts, Michiel Devlieger en Michel Vanhove van de Belgische productiemaatschappij Woestijnvis. Het is geproduceerd in 1999 en werd uitgezonden door de publieke omroep VRT, voorheen BRT.

De begintune is een deel van het nummer Oratio van het album 'Preces Meae' van de Franse zanger Ugo Farell. Het deel van 0:56 min tot 1:37 min wordt gebruikt. Tijdens de uitzendingen van Wie is de Mol? seizoen 15 wordt veel verschillende muziek gebruikt. Bekijk hier de muzieklijst van aflevering 1-10.

 

We weten inmiddels allemaal dat er in de weken voor kerstmis de reclame voor parfum je weer om de oren vliegen, en meestal zijn dit dan ook de oudere versies. Zo horen we in de reclame van Chanel No. 5 het nummer You're The One That I Want van Lo-Fang. Best bijzonder eigenlijk want het is geregiseerd door Baz Luhrmann en o.a. onze eigen Michiel Huisman. A Woman, A Destiny, A Perfume. N°5 The World's Most Desirable Fragrance. De reclame zelf kan je hier bekijken.

Maar we zijn er nog niet met de parfum, want zo zien we Robert Pattinson in de reclame van Dior Homme en wordt het nummer Whole Lotta Love van Led Zeppelin gebruikt, de reclame kan je hier bekijken. Parfummerk Paco Rabanne heeft echter twee eerdere reclames aan elkaar geplakt en zodoende hebben we natuurlijk vanzelf ook twee nummers, te weten: Chemical Brothers met Do It Again én Parov Stelar met All Night, de reclame kan je hier bekijken. En dan hebben we tot slot nog Giorgio Armani die heel toepasselijk het nummer Personal Jesus van Depeche Mode gebruikt in zijn reclame die je hier kan bekijken.

 

Het biermerk Heineken heeft een eer hoog te houden als het gaat om de groots opgezette commercials. Ook de reclamespot "Heineken - The City" mag er wezen, gepaard met een erg swingend muziekje. The King leeft voort: Elvis Presley begeleidt deze reclame met het nummer Bossa Nova Baby (Viva Mix). De reclame zelf is hier te bekijken.

 

De reclame "The Entrance" voor het biermerk  Heineken  uit 2011 staat waarschijnlijk nog vers in ons geheugen want in 2014 werd het namelijk herhaald. We zien in een groot huis van een rijke zakenman waar een feest aan de gang is een band optreden met een zangeres die wel een heel aparte stem heeft. De muziek is van The Asteroids Galaxy Tour met The Golden Age. De reclame is hier te bekijken.

 

The Asteroids Galaxy Tour hadden in 2008 ook al een nummer dat gebruikt werd voor de reclame van de iPod touch van Apple. De muziek die hier voor gebruikt werd was Around The Bend en was uitgegeven als een single in oktober 2008. De reclame kan je hier bekijken.

 

Je hebt hem vast wel voorbij zien komen, de reclame voor Brand Bier waarin de acteur Kees Boot smacht naar die eerste slok van dat koude biertje. Hij komt zijn keuken binnen lopen met een krat bier, legt één flesje in de koelkast en wacht in stilte af tot hij een heerlijke slok kan nemen. Hierbij horen we het nummer Shout van Lulu uit 1964, het origineel is van The Isley Brothers uit 1959. De reclame kan je hier bekijken.

 

Het Zweedse woonwarenhuis IKEA gebruikte jarenlang het nummer Home van Edward Sharpe & The Magnetic Zeros in hun reclame, maar sinds 2014 zijn ze overgestapt naar Riptide van Vance Joy! De reclame kan je hier bekijken. Maar dezelfde IKEA-muziek van Edward Sharpe die werd ook gebruikt voor het reisprogramma Is 'T Nog Ver? op de Belgische zender VIER.

 

Het merk Harman Kardon dat al vanaf 1953 bestaat maar bij veel mensen toch vrij onbekend is, zet zichzelf goed in de markt met deze passievolle reclame. De dame in kwestie lijkt alleen in the mood te komen als het nummer Conquest van The White Stripes te horen is. Het origineel is overigens van Patti Page uit 1952. De reclame is hier te bekijken.

 

De reclame van de Mercedes Benz, Smart Fortwo bevat het nummer I Heart You van Bad Paris feat. Mimoza. De reclame is hier te bekijken.

 

In de reclame van de Seat Leon doet een jongen 's morgens vroeg of hij gaat fietsen om vervolgens stiekem met de auto van zijn vader te kunnen rijden naar zijn vriendinnetje. Zijn vader betrapt hem en neemt zijn zoon mee voor een ritje, als hij vervolgens in slaap valt zet zijn vader zijn lievelingsnummer op en gaat mee zingen. Het nummer heet Walk and Then Run en is van Dani Espinet & Toni Saigi. De reclame is hier te bekijken. Voor de mensen die ook willen weten waar het deuntje vandaan komt, het is gejat van HANSON - MMMBop.

 

Een van de meest opvallende reclame van 2014 was die van Bose, waar de samenwerking met de populaire talentenjacht The Voice of Holland heel duidelijk aanwezig is. Waar het in de reclame dan ook gaat om de beleving van de muziek, heeft de zangeres uiteraard een hoofdrol. In deze reclame van het nieuwe Bose® Solo TV sound system horen we In My Dreams dat wordt gezongen door Loren Nine. De reclame is hier te bekijken.

 

Nationale Nederlanden heeft in zijn reclame een man die er vrolijk op los danst door het huis dat hij op het oog heeft, maar tot verbazing van de makelaar. Hij danst op het nummer Yeah Yeah van Sam Means. De reclame is hier te bekijken.

 

Met de donkere dagen voor kerst in het vooruitzicht heeft supermarkt Lidl sinds 2013 de bekende Delicieux reclame draaien waarin de kijker wordt verleid met bourgondische beelden om een geslaagde kerstdiner . Hoewel deze reclame maar circa 15 seconden duurt, valt de muziek wel erg op. De muziek is namelijk speciaal voor deze reclame gemaakt door het Bureau YouGuys Music, in eerste instantie was het alleen verekrijgbaar op iTunes maar inmiddels staat het ook op YouTube en is het op single uitgebracht omdat er enorm veel vraag naar was. Het nummer heet When I Think Of You, de zang is van de Nederlandse singer/songwriter Sarah Fairfield. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Sultana Good Moring waar een vrouw in een auto opeens op de achterbank een paar swingende vrouwen ziet als ze een hap neemt van haar Sultana, een voorbijganger met een hond kijkt door het raampje en denkt de vrouw niet helemaal spoort. De muziek is Sing Hallelujah van Dr. Alban. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor Pampers waarin we een baby zien kruipen is de melodie van het klassieke stuk March Of The Toreadors te horen.  De melodie is ook is gebruikt voor het feestnummer Eet Veel Bananen van Zanger Rinus en Ronnie Ruysdael.

 

In de reclame van het Franse kaasje Paturain zien we hoe de komst van de Nederlandse touristen met de caravan aangekondigd worden en vlug alles in stelling wordt gebracht om de touristen een bourgondisch welkom te heten. Bijna wordt door alle opgewondenheid de Paturain vergeten, maar uiteraard komt dit toch nog goed. Op de achtergrond horen we L'été Est Là van Philippe Elan. De reclame is hier te bekijken.

 

In de reclame voor de Volvo V70 uit 2013 konden we horen hoe het nummer On The Road Again van countryzanger Willie Nelson opnieuw was ingezongen door de band First Aid Kit. Het origineel komt uit in de film Honeysucke Rose uit 1980. De reclame is hier te bekijken.

 

In deze reclame van Nationale Nederlanden zien we hoe een turnschool behoorlijk wat stormschade heeft opgelopen, en Nationale Nederlande zal natuurlijk Nationale Nederlanden niet zijn als alles ter plekke zou worden opgelost en verbouwd. We horen het oude nummer Oh, What A Beautiful Morning van  de Nederlandse band Katia en komt oorspronkelijk uit de musical Oklahoma, geschreven door Richard Rodgers en Oscar Hammerstein II.

 

De reclame voor de Nikkon camera wordt er gebruik gemaakt van het nummer Welcome Home van Radical Face. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de sexy reclame van Dior met Charlize Theron horen we het liedje Gossip van Heavy Cross. De reclame kan je hier bekijken.

 

Je kunt vast wel Rececheur de Cock met C.O.C.K. en zijn collega Vledder. De muziek uit de politieserie Baantjer is Circle of Smile, van Toots Thielemans.

 

In 2013 kwam Bouwmarkt Gamma met een opvallende reclame. In de zogenaamde superslomo zagen we hoe een stel fanatieke thuisklussers er vandoor gingen met doe het zelf artikelen van de Gamma. Niet alleen de reclame was opvallend maar ook het stukje muziek dat ze erbij gemonteerd hadden, namelijk: Recondita Armonia uit de opera Tosca van Puccini. Door de jaren heen bestaan er uiteraard vele uitvoerenden, maar deze versie is gezongen door Linard Vrielink, een student aan het conservatorium van Amsterdam. De reclame kan je hier bekijken.

 

De muziek die je hoort in de reclame van Ziggo: Replay TV is een gedeelte uit bde klassieker Summertime van Billy Stewart die er in 1966 een grote hit mee had. De muziek die in de reclame gebruikt wordt is niet alleen een cover-versie van Summertime, maar ook een remix. De titel is gewijzigd in And the living is easy en de uitvoerende is Guts. De reclame is hier te bekijken.

 

In de reclame voor de Renault Kadjar zien we een aantal mensen op de achtergrond kajakken, voetballen en parachutte springen. Het nummer dat gebruikt wordt in deze reclame is My Silver Lining van First Aid Kit. De reclame kan je hier bekijken.

 

Hoewel deze reclame al dateert van 2014 zien we, september 2015,  nog steeds iedere dag dezelfe reclame van het NTI Leiden voorbij komen. De muziek die we horen is Stars van Sandyland. De reclame kan je hier bekijken.

 

In deze reclame van Lotus zien we een koffiekopje dat een Koffieleutje oppakt. Het nummer in deze reclame heet Irresistable You, wie de uitvoerende artiest is is helaas onbekend. De versie van Bobby Darin komt het meest in de buurt. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de LOI reclame wordt het muziekstuk Triumph van Sencit Music gebruikt. Two Steps From Hell van Protectors of the Earth lijkt hier erg veel op. De reclame kan je hier bekijken.

In de reclame van Felix zien we een tekenfilmpje voorbij komen van een kat die eten krijgt. Het bekende muziekje dat erbij zit is The Entertainer van Scott Joplin uit 1902. De reclame kan je hier bekijken.

 

Taxichauffeur, wat een beroep is dat toch. Diep in de nachten dronken mensen thuisbrengen. Toch kom je ook als taxichauffeur een keer thuis. Daarover gaat de Peijnenburg reclame. Peijnenburg claimde in de vorige reclame met het voetbalmeisje al het aangename gevoel van thuiskomen. In deze reclame wordt met een taxichauffeur hetzelfde gevoel opgewekt. Na een lange vermoeiende nachtdienst zien we een chauffeur thuiskomen bij zijn gezin, precies op tijd voor het ontbijt. Natuurlijk met ontbijtkoek van Peijnenburg. Het nummer Green Green Grass of Home van Tom Jones is opnieuw in een eigentijds jasje gestoken door aanstormend talent Coby Grant uit Australië, haar versie is hier te beluisteren. De reclame is hier te bekijken.

 

Er is niks lekkerder dan je vakantie al geboekt hebben. In de reclame van Neckerman Reizen zien we verschillende mensen op reisbestemmingen voorbij komen, dit alles wordt begeleid door Don't Stop Me Now van Queen. De reclame kan je hier bekijken.

 

Het Wereld Natuur Fonds heeft altijd reclame's met prachtige beelden en dito muziek. In de campagne die het WNF (World Wide Fund for Nature) had onder de naam "Er is nog een Wereld te Winnen" en zich volledig richtte op de wereldwijde gevolgen van het klimaatverandering voor de natuur. De muziek die in deze reclame voorbij komt is van Celtic Woman met Walking In The Air. De reclame zelf is hier te bekijken.

 

In de H&M reclame die we in 2013 continue voorbij zagen komen met Beyonce als het nieuwe gezicht van het Zwitserse modeketen zat de muziek Standing On The Sun van Beyonce zelf op de achtergrond. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Magnum reclame die we iedere zomer weer op televisie voorbij zien komen horen we weer een bekend nummer, zo ook de reclame uit 2013 voor de Magnum Kiss waarin we een actrice zien die van de filmset wegrent om naar de dicht bijzijnde Magnum-winkel te komen (ik heb nog nooit een Magnum-winkel gezien) waar de heerlijke Magnum 5 Kisses in de etalage liggen uitgestalt. De muziek op de achtergrond is For Me Formidable van Charles Aznavour. De reclame kan je hier bekijken.

 

Q-Music heeft altijd reclame's waarvan je denkt hoe komen ze er op zulke stomme reclame te maken dat echt nergens op slaat, zo ook in de reclame van 2014 waarbij we een man in een auto zien rijden en alles wat hij voorbij ziet komen is in de kleur rood. Nadat hij op zijn autoradio andere zenders geprobeerd te hebben komt hij echter toch weer terug op de frequentie van Q-Music en zitten opeens de DJ's van deze zender op zijn achterbank. De muziek die je hoort is Thank You van MKTO. De reclame kan je   hier   bekijken en hier de Making Off.

 

In de reclame van de nieuwe collectie van de HEMA dat bestaat uit verschillende kleuren en op een vrolijke wijze wordt weergegeven horen we op de achtergrond het swingende nummer Radar Detector van Darwin Deez. De reclame kan je hier bekijken.

 

We zien de reclame van Coolbest Vruchtensap steeds vaker voorbij komen, echt bijzonder is deze reclame niet maar het heeft echter wel een opvallend liedje op de achtergrond dat ook lekker in je hoofd blijft zitten. Coolbest is een geregistreerd handelsmerk van Campina Friesland en bestaat al sinds 1995. De reclame was in 2014 al op televisie te zien en september 2015 zien we het nog dagelijks voorbij komen. De muziek die je hoort heet de Ding Ding Dong van Waipod Phetsuphan. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van de Lays chips, voorheen Smiths, waarin we zien dat een zak chips iedereen langs gaat en waarbij de kleur geel buutvrij is. Op de achtergrond horen we het nummer One Way Or Another van Bebe Rexha, het origineel is van Blondie uit 1978. De reclame kan je hier bekijken.

 

Voor de Peugeot 108 zijn meerdere reclame's gemaakt, maar in deze recente Peugeot 108 reclame uit september 2015 wordt het nummer Tangled Up gebruikt van de Nederlandse zangeres Caro Emerald. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Coca Cola reclame waarin we mensen zien die met elkaar een flesje van deze frisdrank delen horen we op de achtergrond Put A Little Love In Your Heart  van Jackie DeShanno die er in 1969 een hit mee had. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor de Mars reep zien we twee mannen met hun hond op een bankje zitten in het park, ineens begint een van de honden op een panfluit te spelen en zijn baasje neemt een hap van zijn Mars. Op de achtergond is het nummer Crockett’s Theme van Jan Hammer te horen, deze muziek is ook erg bekend van de televisieserie Miami Vice. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor de Mitsubishi Space Star zien we een stoere vent met lang blond haar in de nieuwe auto van zijn moeder rijden, vervolgens zegt hij "Pittig Bakkie hoor, mam?" en rijd weg op zijn motor. De muziek die we horen is How To Be Cool van Twirl. De reclame kan je hier bekijken.

 

De reclame van Durex dat over de nieuwste condoom gaat dat volgens de producent het gevoel van huid op huid moet geven. In deze reclame horen we het nummer I Can’t Get You Off My Mind van Miss Li. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Bovag reclame zien we verschillende verkeersdeelnemers. Het nummer dat je hoort op de achtergrond heet Het Juiste Moment en wordt gezongen door de Nederlandse zanger Vanderstarre. De reclame kan je hier bekijken.

 

In deze grappige reclame van Centraal Beheer zien we een jarige brandweerman die een striptease krijgt van een collega met een baard in zijn ondergoed. Tijdens het verjaardagsfeestje horen we precies op de maat, het geluid van een brandweer alarm. Even Apeldoorn Bellen. Het nummer dat we op de achtergrond horen is de oude techno klassieker Pullover van Speedy J. De reclame kan je hier bekijken.

 

De reclame voor Amstel Radler zien we hoe drie wielrenners in een gebergte over een weggetje een bestelbusje van Amstel achtervolgen, om vervolgens bij een klein terrasje uit te komen waar ze een Amstel Radler bestellen. Het nummer op de achtergrond heet Highwayman van Hoffmaestro. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de leuke Vodavone reclame zien we een meisje dat alleen op vakantie is in Italië en via Tinder een leuke date zoekt, die heeft ze gevonden maar ze wordt meteen in het diepe gegooit door zijn hele familie ineens te ontmoeten tijdens een etentje. Het nummer op de achtergrond is Al Di La van Luciano Tajoli. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwe Remia reclame 2015 voor de vernieuwde feestsauzen zien we Afrojack en Rod Stewart ergens op een barbeque. De sauzen van Remia hebben namelijk een nieuwe receptuur. Op de achtergrond horen we het nummer Do Ya Think I’m Sexy van Rod Stewart. De reclame kan je hier bekijken.

 

Na lang en zonder succes gezocht te hebben naar de subtiele achtergrondmuziek van de Optimel Puur reclame heb ik maar een mailtje gestuurd naar Optimel, ze waren daar zo vriendelijk om mij te vermelden dat het gaat om het nummer Baby You Got It van Brenton Wood uit 1967. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor de NS zien we een jongentje dat een passie voor treinen heeft en de autosleutels van zijn moeder jat om zo met de trein te kunnen gaan reizen. De muziek op de achtergrond is het nummer I Want You van Bob Dylan uit 1966. De reclame kan je hier bekijken.

 

In deze NS reclame zien we een man die zich en zijn twee dochtertjes klaar maakt in de ochtend en naar School brengt om vervolgens met de trein te gaan reizen naar zijn werk. De muziek die hier gebruikt is heet First Day of My Life van Bright Eyes. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van de  NS International  van het Najaar 2014 zagen we hoe een oudere vrouw in de trein zitten op weg naar haar bestemming. Ze komt aan in Duitsland waar ze een oudere man bezoekt in een boekenwinkel. De muziek heet Take This Waltz van Leonard Cohen. De reclame kan je hier bekijken.

 

Het is mijn sleutel naar mooie herinneringen, Lenor is meer dan een wasverzachter. Dat is wat Lenor wil overbrengen in deze reclame. De muziek op de achtergrond is On top of the world van Mindy Smith & Inland Sky. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Grolsch reclame voor het nieuw biertje Kornuit horen we op de achtergrond Kickin My Can van de Nederlandse rock band Navarone, je zal het met een live opname moeten doen want een studio versie is er niet. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Vodafone Thuis zien we een jongen met een grote baard die op het allerlaatste moment er achter komt dat hij nog een barbeque moet regelen voor zijn hipster vrienden en vervolgens staat zijn baard in brand. Het nummer op de achtergrond is Gopher Mambo van Yma Sumac uit 1954. De reclame kan je hier in zijn geheel bekijken, de laatste 10 seconden zijn namelijk eruit geknipt en wordt als een aparte reclame uitgezonden.

 

In de reclame van het Coca Cola Voordeelpak zien we hoe een gezin thuis komt van boodschappen doen. De zoon is een hardcore gabber die naar I Be on that New shit van Kilomash luistert op zijn telefoon, Moeder en dochter vinden die muziek niet echt leuk en als het Coca Cola Voordeelpak tevoorschijn komt, zet de jongen het nummer Lady In Red op van Chris de Burgh. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van de nieuwste Samsung Galaxy S6 en S6 Edge telefoon horen we op de achtergrond Experience van Ludovico Einaudi, echter is er voor de reclame wel een aangepaste versie gemaakt. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwe 2015 reclame van Blue de Chanel by Chanel zien we een filmster die vlucht voor zijn groupies. Op de achtergrond horen we de klassieker All Along the Watchtower van Jimi Hendrix. De reclame kan je  hier  bekijken.

 

Het nummer dat in deze reclame van de Volvo XC70 met de profvoetballer Zlatan Ibrahimovic gebruikt wordt is van Zlatan zelf, in combinatie met Day. Het nummer heet Du Gamla Du Fria. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Heineken reclame zien we een schip waar de bemanning midden op het dek de UEFA Champions League aan het kijken zijn door een grote loop. De muziek op de achtergrond heet Viva La Papa Col Pomodoro van Rita Pavone. De reclame is hier te bekijken.

 

In de reclame van Jack Daniels zien we een bij door de straten vliegen op zoek naar een fles Jack Daniels. De toepasselijke achtergrondmuziek heet Honeybee van The New Birth. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Paco Rabanne, Lady Million Eau my Gold zien we een vrouw baden in een enorm groot coctailglas. De muziek heet All Night van Parov Stelar. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van (het vieze drankje) Jilz zien we een groepje mensen feest vieren met op de achtergrond This Is What It Feels Like van Armin van Buuren. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor het vrouwenluchtje Black Opium van Yves Saint Laurent zien we een vrouw dat in een leeg bed wakker zonder haar date en vervolgens rent ze door de stad om de man te vinden die haar de fles parfum geeft. Het lijkt alsof ze verslaafd is aan deze parfum en niet zonder kan, net als een junk die wanhopig opzoek gaat naar een dealer voor drugs. De muziek die op de achtergrond is te horen heet Jungle van Emma Louise. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Gamma reclame zien we een hondje dat er niet aan moet denken dat zijn baasjes op vakantie gaan en hem achter laten, hij besluit daarom om het hele huis en de tuin te verbouwen en komt vervolgens met een folder van de Gamma in zijn bek aan bij zijn baasjes. De muziek op de achtergrond is If You Leave Me Now van Chicago. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Coca Cola uit 2014 waarin ze een actie hadden dat je je eigen naam op een blikje of fles kon krijgen,  zagen we het hondje Bobby dat de hele stad door ging op zoek naar een Coca Cola drankje met zijn eigen naam erop. De muziek die erbij werd gebruikt heet That’s Not My Name van The Ting Things. De reclame is hier te bekijken.

 

Deze reclame van Toyota waarin het lijkt alsof een auto rond rijdt zonder bestuurder stamt al uit 2014 maar het zit nog vers in het geheugen, en met name dan de muziek die erbij zit. De muziek heet Chelsea Dagger van The Fratellis. De reclame kan je hier terug kijken.

 

In deze reclame van Calvé pindakaas zien we een klein jongentje een bal op het balkon van Dick Advocaat schieten en vervolgens bij hem aanbelt om de bal terug te vragen. Op de achtergrond horen we Mannish Boy van Muddy Waters. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Coca Cola Zero horen we het nummer Set It Off van Diplo Feat: Lazerdisk Party Sex, in de reclame wordt er echter gebruik gemaakt van de FatRat Remix. De reclame kan je hier bekijken.

 

De klassieke reclame van de KLM met de bekende vliegende zwanen zal nog wel bij bij heel veel mensen in het geheugen zitten, al stant deze reclame al uit 1995. De achtergrond muziek heet Bird of Paradise van Snowy White uit 1984. De reclame kan je hier nog eens terug kijken.

 

Onder de titel J’adore Dior zien we in de Dior reclame prachtige beelden voorbij komen van Charlize Theron in de style van de voormalige divas Marlene Dietrich, Grace Kelly en Marilyn Monroe. De muziek bij deze reclame heet Heavy Cross van Gossip. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van AXE zien we een jongen die constant achter een meisje aan haat, maar steeds weer als hij bijnabij haar is er iets gebeurt waardoor hij haar niet kan aanspreken. De muziek bij deze reclame heet One van Order of Era. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor het Holland Casino zien we hoe een fiche door het hele casino heen rolt met op de achtergond Wonderful Night van Fatboy Slim. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor het nieuwe 3 in 1 Micellair Water van Garnier horen we dat er onder de voice-over het subtiele nummer Just Breathe van Télépopmusik gedraaid wordt. De reclame kan je hier bekijken.

 

De wereld is een open deur naar De wereld is een open klep. Tja. De reclame voor de destijds geheel nieuwe Ford B-Max concentreerde zich op die aparte schuifdeur, bij de vernieuwde Ford C-Max draait het om de Handsfree achterklep. De muziek die je hoort is I Wanna Be Like You (The Monkey Song) van Louis Prima, het origineel komt oorspronkelijk uit de Disney tekenfilm Jungle Book. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwe reclame van Fanta wordt er verwezen naar de Fanta Play Now 2015 waarbij je je vrienden kunt uitdagen om gekke opdrachten te doen met de speciale Fanta-verpakkingen, de foto kan je vervolgens op sociale media zetten. De muziek die je hoort op de achtergrond is van Le Kid en heet We Are Young. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van de Rabobank horen we een man 1 minuut lang praten over sparen, beleggen en wat we nog meer kunnen doen met ons geld. Het instrumentale gedeelte op de achtergrond is van Yann Tiersen en heet Comptine D'un Autre Été l'après. De reclame kan je hier bekijken.

 

Post order bedrijf Bol.com gebruikt in zijn reclame het deuntje Ta Ta Ta van André van Duin uit 1975. De reclame kan je hier bekijken, voor wie het leuk vind kan hier de Belgische reclame bekijken..

 

Lacht jouw buik je ook toe? In de wereldwijde campagne van Activia zien we hoe de Colombiaanse superster invulling geeft aan het motto "Je goed voelen begint van binnen". In deze reclame staat dansen centraal, om zo innerlijke gezondheid en welzijn te vieren. Deze reclame is gefilmd in Barcelona, we zien Shakira in een bos waar ze wordt overladen met gouden sterrenstof en toont hoe goed ze zich van binnen voelt door te dansen. De muziek bij deze reclame is natuurlijk van Shakira zelf met het nummer Dare (La La La). De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor Activia zien we een vrouw die vaak zwaar tafelt en zich voortaan onder de slogan "Je goed voelen begint van binnen" als goede voornemen gaat afslanken, en voor een goede stoelgang gaat ze Activia van Danone eten. De muziek op de achtergrond is van de band Nightingale en heeft Hello Sunshine, opvallend is dat dit een heel kort liedje is van 1.30 minuut. De reclame kan je hier bekijken. De Jack Russel terriër die we in deze reclam,e zien heet Didg en is in meer reclame's te bewonderen. De actrice heet Susanne hameleers en is vanaf 2008 in verschillende reclames te zien, ze speelde in een aantal jaar geleden ook in Goede Tijden Slechte Tijden als Agnes Aquino.

 

In de reclame voor de Volkswagen zien we een man die weer een jongentje wordt als hij in zijn nieuwe auto rijdt. Op de achtergrond horen we Radar Love van de Golden Earing. De reclame is hier te bekijken.

 

In alweer de 56e reclame Even Apeldoor Bellen van Centraal Beheer zien we hoe er wordt ingespeeld op een auto van de toekomst. De zelfrijdende auto: stap achterin, zeg waar je naar toe wilt gaan en de auto doet de rest. De muziek op de achtergrond is Opus 9 No. 2 van Chopin. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor HAK Appelmoes zien we een andere kant van country en western zangeres Ilse de Lange en krijgt ze van de kok van HAK een verassend lekker en oer-Hollands appelmoesgerecht voorgeschoteld. Zo zien we o.a. Naturel Ilse, Country Ilse, Rock Ilse en Pop Ilse de revue passeren en zit er zelfs een kleine Ilse aan tafel. De muziek op de achtergrond heet Going Back. De reclame kan je hier bekijken en de Making Of' kan je hier bekijken.

 

De Kroeg voor een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar gezelligheid, plezier en een goed glas bier de boventoon voeren. Het driekoppige Barteam van Café de Kroeg zal de kijkers meenemen in de verhalen en gebeurtenissen die de kroeg rijk is. Guus Meeuwis zingt de openingstune van de commercials, helaas nog niet op plaat uitgebracht. Dit is deel 1 van een reeks Bavaria commercials van Bavaria Radler 0.0% waarin het virtuele Café de Kroeg de komende jaren centraal zal staan. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor de nieuwe Landrover Range Rover Evoque met al die exotische dieren horen we op de achtergrond Henry Mancini op de klarinet het nummer Baby Elephant Walk spelen. De reclame kan je hier bekijken.

 

Het moment dat je er een half uur over doet om een appje te sturen naar een jongen waar je stapelverliefd op bent. De muziek die je hoort in de reclame van KPN heet Ik Weet Niet Hoe van Gerson Main. Ik Weet Niet Hoe is een cover van Benny Neyman en is zijn eerste hit uit 1980. De reclame is hier te bekijken.

 

Allemaal hebben we ons eigen verhaal. Onze eigen dromen. En verlangens. Er is een bank die dat verhaal belangrijk vindt. Ernaar luistert. En het verder brengt. Wat is jouw verhaal? in de reclame van de ABN/AMRO bank horen we op de achtergrond het nummer Vincent van Don McLean.

 

Erverybody Dance Now is een dansprogramma van RTL4, waarin onverwachte profs en talentvolle groentjes de strijd met elkaar aangaan op de dansvloer. De begintune heet Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) van C+C Music Factory uit 1990.

 

In de zomer 2015 kwam supermarkt Jumbo met een ode aan het shirt (de gele trui) van Joop Zoetemelk van ruim 35 jaar geleden. Onder de slogan "In Iedreen Schuilt Een Kampioen" kon iedere klant bij Jumbo een Limited Edition Retro shirt krijgen. De muziek op de achtergrond heet Pour Un Flirt van de Franse zanger Michel Delpech uit 1971. De reclame kan je hier bekijken.

 

Behalve dat het nummer Venus van The Shocking Blue de afgelopen veertig jaar door tientallen andere artiesten is opgenomen is het nummer zeer geliefd gebleken om te gebruiken in diverse films, televisieseries en reclames. In deze laatste categorie vallen bijvoorbeeld de scheermesjes van Gillette Venus waarvoor zangeres en actrice Jennifer Lopez het boegbeeld is geweest (‘get your goddess showing’). J. Lo zingt echter niet zelf deze cover van Venus maar Sybil Lynch, J. LO heeft wel haar eigen versie uitgebracht. De reclame is hier te bekijken.

 

In de reclame van Le Sud Tuinmeubelen die o.a. verkrijgbaar zijn bij Leen Bakker en Blokker horen we op de achtergrond Summertime Summertime van Hobby Horse, het betreft hier een Nederlandse tekst  van het nummer. Deze reclame was o.a. te zien op de zenders van NPO en RTL en te horen op o.m. de zenders van NPO, Q-music, Sky Radio en de regionale zenders van ORN en RTV-Noord Holland. De reclame is hier te bekijken.

 

Arke heet vanaf 1 oktober 2015 TUI. In de nieuwe reclame: Ontdek wat TUI met je doet, horen we het instrumentale One Replublic uit Beethoven's 5 Secrets. In de reclame horen we de uitvoering van The Piano Guys. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Coca Cola reclame: Kies rood, kies Coca Cola horen we het nummer Honeytrap van We Have A Band. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Generation Easyjet zien we twee ouders in een reuzenrat zitten en dat 20 jaar heel snel gaat voorbij gaat voor ze. Op de achtergrond horen we het nummer Disco 2000 van de band Pulp uit 1995. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Mega Meevallers bij PLUS reclame zien we hoe het personeel door hun klanten worden beloond, met op de achtergrond Heaven Must Be Missing An Angel van Tavares. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van de nieuwe Fiat 500 horen we het nummer Marvin Gaye van Charlie Puth ft. Meghan Trainor. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van de Samsung Galaxy S6 horen we het nummer I'm Alive van Johnny Thunder. De reclame kan je hier bekijken.

 

Op de digitale zender Ziggo Xite zien we voordat de reclame begint altijd 3 artiesten, wel steeds verschillende met op de achtergrond het nummer To U van Jack Ü feat. AlunaGeorge.

 

In de huidige reclame (zomer 2015) van Sky Radio met Ed Sheeran, Taylor Swift, Pharrel Williams en Miss Montreal horen we op de achtergrond het nummer Ho Hey van The Lumineers. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van de Mercedes Benz horen we op de achtergrond Two Steps from Hell met Heart of Courage. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Sisi sinas horen we op de achtergrond het nummer See See Rider van Elvis Presley. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de lente/zomer 2015 reclame van karwei horen we het instrumentale gedeelte van het nummer Mystery Repeats van Pete Philly & Perquisite. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van de NET5 serie Meisjes van de Heregracht horen we op de achtergrond het nummer Come van Jain. De reclame is hier te bekijken.

 

In de reclame van Kornuit Bier horen we de Sunday Kids met Along The Way. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Netflix horen we de The Mowgli's met I'm Good. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Appelsientje reclame zien we een vrouw op de fiets die I Love Every Little Thing About It zingt van Maaike Visser. Dit is speciaal geschreven voor Appelsientje dus helaas niet uitgebracht. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Marktplaats zien we een man op een oude brommer vioorbij rijden mert op de achtergrond het nummer Pour moi la vie va commence van Johnny Hallyday. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Hyundai i20 reclame horen we op de achtergrond Hard Equation van Nerina Pallot. De reclame kan je hier bekijken.

 

In het programma Hotter Than My Daughter van Gordon horen we af en toe op de achtergrond Falco Benz met Hat Tricks.

 

Vier de zomer voor Food-Lovers met 24Kitchen, in deze reclame horen we op de achtergrond IRO met Sun. De reclame kan je hier bekijken.

 

Vanaf 15 juni 2015 introduceert Nationale-Nederlanden de Pensioen Ophelder Service. In deze reclame zien we Erik Eizinga die verschillende baantjes heeft, van krantenbezorger tot strandwacht en van schoonmaker tot professor met op de achtergrond Saterday Night van Herman Brood. De reclame kan je hier bekijklen.

 

In de reclame van de Peugeot 208 zien we een man met een draak met op de achtergrond de Teddybears met Sunshine. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Johnnie Walker Black Label reclame zien we een man emmers verf gooien over auto's en schilderijen. De muziek die hierbij gespeeld wordt heet Kill of The Night van Gin Wigmore. De reclame is hier te bekijken.

 

In de reclame voor de Signal White Now Men tandpasta horen we op de achtergrond het nummer What You Do To Me van BlakRoc. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor Topvoetbal in juli 2015 op FOX Sports horen we op de achtergrond het nummer Treasured Soul van Michael Calfan. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor de Veronica Mei Maand Film Maand 2015 horen we op de achtergrond het nummer Centuries (Gazzo Remix) van Fall Out Boy. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Martini Royale zien we een horde mensen door de straten van Rome rennen en een politieman die een serveerster aanhoudt. Op de achtergrond horen we Aaron Mirman met Begin Desire. De reclame kan je hier bekijken en de Behind The Scenes kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Veet EasyWay horen we Poom met Big Bang. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Coca Cola Choose Happiness reclame horen we muziek van de Amsterdamse rapper HT met What Are You Waiting For. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwe reclame van het programma So You Think You Can Dance Editie 2015 horen we op de achtergrond het nummer Forbidden Voices van Martin Garrix. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor het programma The Voice... of Holland horen we de deelnemers het nummer Bang Bang, This Is The Voice! zingen.

 

Cara Delevingne spreekt tot ons in de reclame van webshop Zalando. De muziek die wordt gebruikt heet Keep Your Head Up van Chillheimer. De reclame kan je hier bekijken.

 

Unforgettable summer is de leus in de nieuwe Hunkemöller reclame, we zien een paar meiden en jongens op een strand de nieuwe collectie van Sylvie showen. De muziek op de achtergrond heet The Sun, The Moon, The Stars van Copy Club. De reclame kan je hier bekijken.

 

De reclame voor het computerspel Assassin’s Creed is door het reclamebureau Sizzer Amsterdam voorzien van het nummer The Greatest View van Flume feat. Isabella Manfredi. De reclame is hier te bekijken.

 

In de H&M Fall Fashion 2014 reclame ziet we oa. Natasha Poly, Liu Wen en Liya Kebede met op de achtergrond Kleerup feat. Susanne Sundfør met Let Me In. De reclame is hier te bekijken.

 

In de herst 2014 had C&A een reclame lopen met het nummer Sense van Amanda Mair. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van de Consumentenbond willen ze dat iedereen gaat besparen door de goede keuzes te maken als je bijvoorbeeld wilt besparen op je autoverzekering. Maar ook voor je reisverzekering, lagere energiekosten of een goede zorgverzekering. De muziek op de achtergrond is van Van Dik Hout met De Keuzes Die Je Maakt. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor de Renault Clio is er deze keer een erg leuk Franstalig liedje gebruikt, namelijk Maximilien Philippe met C'est Si Bon. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de grappige Specsavers reclame zien we een stel bejaarden een workout doen inplaats van Bingo. Op de achtergrond horen we het nummer I’m Sexy And I Know It van LMFAO. De reclame kan je hier bekijken.

 

Honderden uren aan de spraakmakenste films en series. Kijk het bij HBO. Zoals The Great Gatsby, Game of Thrones, Behind the Candelabra, True Detective, The Leftovers, Black Sails, Boardwalk Empire, Girls en nog veel meer, kijk het bij HBO. Op de achtergrond horen we het nummer Verwandlung van zanger en multi-instrumentalist Thomas Azier. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor de Google Nexus 5 die we in 2014 voorbij zagen komen horen we op de achtergrond de Nederlandse Tessa Rose Jackson met het nummer Now I See. De reclame kan je hier berkijken.

 

De Jumbo Superdeals reclame dat alweer stamt uit januari 2014 heeft wel een bekend stukje klassiek muziek, namelijk Concerto Pour Une Voix van Danielle Licari en Saint Preux, deze plaat komt uit 1969. De reclame kan je hier bekijken.

 

Van deze Coca Cola reclame heeft elk land een eigen versie. Onder het motto Reasons to Believe in a better world wil Coca Cola met de Reasons To Believe Campagne mensen inspireren om in een betere wereld te geloven, door de positieve elementen van het leven te belichten. De campagne wil ons helpen herinneren dat tegenover alle negatieve omstandigheden waar we in het leven mee te maken hebben, er talloze positieve Reasons to Believe zijn. Aldus Coca Cola zelf. De muziek die op de achtergrond gebruikt wordt heet You've Got the Love van Florence + The Machine. De Nederlandse versie van de reclame is hier te bekijken.

 

In deze reclame voor het merk Coco Mademoiselle Chanel zien we een een mooi verhaal met mooie mensen, vol emotie, avontuur en pracjhtig gefilmd met sfeervolle kleuren en de prachtige cover It's a Man's World van Joss Stone op de achtergerond. Het origineel is van James Brown. De reclame kan je hier bekijken.

 

Na 38 jaar is er een einde aan winkelketen C1000 gekomen en zijn alle winkels Jumbo geworden. In 2015 zagen we nog hoe Cas Jansen en Jack Wouterse op zoek waren naar poen om uit te geven aan de Euroweken van C1000, 100 aanbiedingen voor 1 Euro. Op de achtergrond horen we Poen waarvan het origineel is van Wim Sonneveld, maar wie deze reclame inzingt is niet bekend. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van de Toyota RAV4 horen we iop de achtergrond het bekende nummer I'm Alive van Johnny Thunder uit de jaren'60. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Ziggo waarin de aankondiging wordt gedaan voor de Wifi Hotspots horen we op de aschtergrond het nummer Let It Out (Let It All Hang Out) van The Hombres. De reclame kan je hier bekijken.

 

Deze reclame C&A is sinds 2013 in 20 verschillende Europese landen te zien geweest. Het thema luidt: Inspired By Spring & Life, de nieuwste lente collectie van C&A. We zien een in deze reclame hoe mensen worden gevolgd door een blanco C&A billboard. De muziek op de achtergrond heet Bright Side van Lissie. De reclame kan je hier bekijken.

 

In deze reclame laat Wieckse je genieten van de zonnige kant van het leven. Het zonlicht wordt letterlijk gevangen in het Wieckse glas, waardoor de omgeving zal gaan stralen. Vanaf eind maart 2013 wordt Wieckse als eerste bier van Nederland volledig gebrouwen op zonne-energie. De muziek op de achtergrond is het nummer Tasting Sunshine van The Rival. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Citroën DS3 Cabrio zien we een peuter met heel lang blond haar op een wit galopperend paard langs het strand, op een gegeven moment moeten ze voor een stoplicht op het strand wachten, waarna de Citroën DS3 Cabrio in beeld verschijnt. Op de achtergrond horen we het nummer True van Spandau Ballet. De reclame is hier te bekijken.

 

In de Opel Adam reclame zien we verschillende beelden voorbij komen met op de achtergrond het opzwepende nummer I Know van Michael Kadelbach. De reclame kan je hier bekijken.

 

Een hele vreemde reclamer is die van AXE uit 2012 waarin we een bos haar op voeten en een boezem op voeten ergens op een kantoor zioen werken. Wat AXE en het reclamebureau hiermee bedoelen is niet helemaal duidelijk. De muziek op de achtergrond is True Love Will Find You In The End door Daniel Johnston. De reclame kan je hier bekijken.

 

Onder de reclame van de Nisan QashQai horen we muiek dat erg verdacht veel lijkt op Depeche Mode, maar niets is minder waar, het is namelijk Human Fly van Hanni El Khatib. De reclame kan je hier bekijken.

 

In een hele oude reclame van Soesman Language Training waarin we een doorsnee Nederlands gezin zien dat in de auto zit met vader achter het stuur, moeder op de bijrijderstoel en hun twee dochtertjes op de achterbank. Op de autoradio wordt er het nummer I Want To Fuck You In The Ass gedraaid van The Outhere Brothers, vader en moeder kunnen geen Engels en verstaan niet wat er wordt gezongen, maar de kinderen weten wel waar het over gaat en doen een beetje lacherig op de achterbank. Deze geniale reclame kan je hier bekijken.

 

In 2007 was de veelgeprezen bier campagne van Heineken gestopt en kwam de biermagnaat met een waardige opvolger dat de titel “Serving the Planet" kreeg. In de allereerste reclame met deze nieuwe slogan zagen we wereldwijd mensen slapen in anders zo levendige omgevingen (voetbalstation, strandtent, Braziliaans carnaval, hard rock concert), want de lopende band in de Heineken brouwerij is tot stilstand gekomen. Als deze éénmaal weer aan de praat is gekomen, komt de gehele wereld weer tot leven en gaat onmiddellijk het feesten door. De muziek op de achtergrond is Baddest Ruffest met Backyard Dog. Deze plaat is ook gebruikt in de films Bend It Like Beckham and Ali G Inda House. Ook werd het gebruikt voor de Coca Cola 2002 World Cup UK reclame campagne. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwe Neckerman reclame zien we een jongentje met bril, blauwe zwembroek en een haaienvin op zijn rug dansen bij een zwembad. De muziek op de achtergrond is van Tam Cooper en heet Be Bold (Thomas Cook Advert), het nummer is gemixt door Earworm Music. De reclame kan je hier bekijken.

 

Robijn Intense reclame waarin een moeder met haar twee kleine kinderen aan het dansen en springen zijn. Muziek is van Photronique met Champion. De reclame kan je hier bekijken.

 

De muziek onder de reclame van Brand Dubbel Bock is een bewerking door Niels den Otter van het nummer Cornfield Chase van Hans Zimmer uit de OST van Interstellar. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Sunweb zien we een scooter rijden en horen we de verkeersinformatie voorbij komen. De muziek op de achtergrond is van Xavier Rudd en heet Follow The Sun. De rerclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwste Play Station 4 reclame horen we The Chemical Brothers met Go. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor de LG Turbo Wash horen we op de achtergrond Beethoven's 5th Symphony. De reclame is hier te bekijken, helaas is de Nederlandse reclame niet te vinden.

 

The Weight Watchers heeft in januari 2016 een nieuwe reclame hoe je nog beter kuint afvallen met een nieuw puntensysteem. De muziek bij deze reclame is van Lost Frequencies feat. Janieck Devy en heet Reality. De reclame is hier te bekijken.

 

Onder de slogan 'welkom in de nieuwe wereld' heeft energieleverancier Eneco in januari 2016 een nieuwe reclame waarin ze mensen verwelkomen die de wereld slimmer, beter, schoner, leuker en zelfs leefbaarder maken. Op de achtergrond horen we heel zacht het nummer Freedom van Pharrell Williams. De reclame is hier te bekijken.

 

In de reclame van datingsite pepper.nl horen we op de achtergrond het nummer Echoes of Time van Jason Boyd. De reclame is hier te bekijken.

 

In de reclame van de Citroën C4 Cactus zien we een witte auto rijden waar een man en een vrouw in springen. Muziek op de achtergrond is van Mickey Hawks met Bip Bop Boom uit 1959. De reclame is hier te bekijken.

 

In de nieuwe Scheidegger Opleidingen reclame van 2016 met het motto "Samen" horen we muziek van Wim Ubachs. De reclame is hier te bekijken.

 

In de reclame van de Ford Mustang uit 2015 met de grappige hond en zijn eigenaar horen we op de achtergrond als ending song Darude met Sandstorm. De reclame kan je hier bekijken.

 

In 2016 heeft de Ford Mustang een nieuwe reclame en zien we deze auto door de straten van Europa rijden onder het motto "The Road Awaits, The new Ford Mustang has arrived on the streets of Europe". Muziek op de achtergrond is If 6 was 9 van Jimmi Hendrix. De muziek komt oorspronkelijk uit 1967 en werd in 1969 gebruikt in de film Easy Rider. De reclame kan je hier bekijken.

 

Veronica is op zoek naar creative mensen en daarom geeft de TV-Zender in 2016 iedereen de kans op zijn of haar "7 Seconds of Fame". Televisiepresentatrice Tess Milne legt in de reclame uit hoe het werkt. De reclame kan je hier bekijken. De muziek die hierbij gebruikt wordt heet Cake By The Ocean van Dnce.

 

In de Hugo boss reclame voor het nieuwe luchtje Hugo Boss The Scent zien we Hollywood acteur, Theo James. Muziek op de achtergrond is van The Weekend met Hight For This. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Grand 'Italia zien we een man en een vrouw samen pasta maken, de man is met een sliert spaghetti aan het dirigeren. De muziek die we op de achtergrond horen is William Tell Overture: Final van Rossini. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Lidl reclame van pasen 2016 zien we een stel kinderen die voor hun moeder een heerlijk paasontbijt aan het klaar maken zijn De moeder zit geblindoekt aan tafel, maar alsnog de kinderen goed kan aansturen waneer ze beginnen te kleideren en te knoeien door even onder haar blindoek te spieken. De muziek die we horen is van The Hairy Family Jam Band en het nummer heet The Happy Song. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Lidl reclame voor Formil wasmiddel zien we een meisje voor een wasmachine zitten te wachten tot haar favoriete knuffel weer schoon is. De muziek op de achtergrond is True Colors van Ivan Peroti, het origineel is van Cindi Lauper.

 

In de zomer van 2016 zorgt supermarkt Jumbo er voor dat je het zomerse vakantiegevoel extra makkelijk en voordelig kunt beleven. Want bij Jumbo zijn de populairste producten voor het heerlijke seizoen - zoals ijsjes, zomerfruit en barbecuevlees - niet heel even, maar de hele zomer in de aanbieding. De muziek op de acvhtergrond is Als De Zon Schijnt van André van Duin. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de MAOAM reclame waarin we iemand zien dansen tot zijn snoepje op is wordt er gedanst op Horny! van Christopher S Feat. MC X-Large. De reclame kan je hier bekijken.

 

Ook in 2016 werd de 24Kitchen Summer For Food Lovers gepresenteerd. In de promo horen we op de achtergrond Sweet Sunshine van Douwe Bob. De promo kan je hier bekijken.

 

De nieuwe reclame van Appelsientje dat in december 2016 op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden heeft de titel 100% PUUR Zware Ochtend gekregen van het reclamebureau en speelt zich af in de ochtend bij een jong gezin, naast alle haast in de ochtend bij het gezin is er natuurlijk ook nog even tijd voor een lekker ontbijtje met een glas Appelsientje erbij. De muziek op de achtergrond is van The Mostar Diving Club en heet Give A Little Love en is uitgebracht in 2011. De reclame kan je hier bekijken.
 
 
 
In december 2016 zien we reclame voorbij komen van de Vacaturebank Indeed. In deze reclame wordt muziek gebruikt uit de film Beasts of the Southern Wild, het liedje heet The Bathtub.De reclame kan je hier bekijken.
 
 

In de reclame van de Nederlandse Loterij zijn goede doelen te zien die deze onderneming ondersteund. De Nederlandse Loterij is een overkoepelende naam voor zeven bekende kansspelen van de Nederlandse Staat zoals De Staatslotertij, Lotto/Toto, Krasloten, Lucky Day enz. De muziek die in deze reclame wordt gebruikt heet Come On! en is van de Zweedse rockgroep The Hives. De reclame kan je hier bekijken.
 
 

In de reclame van de Nederlandse Spoorwegen zien we een jongen die heeft besloten om met NS High Speed naar London toe te gaan reizen. Op de achtergrond horen we Billy Joel met Piano Man uit 1974. De reclame kan je hier bekijken.
 
 

In de nieuwe reclame van Schoonenberg is een shot te zien van een verjaardagsfeest waarbij alle stemmen ontbreken en de gesprekken die de familie voeren worden voorzien van tekst. De muziek op de achtergrond is gebaseerd op muziek van Alexandre Desplat uit de film Grand Budapest Hotel, maar is verder geheel opnieuw voor Schoonenberg gecomponeerd door het bedrijf Audentity. Het officiele nummer is ook echt van Schoonenberg, dus daarom heet het: Schoonenberg – Doe Mee. Op Soundcloud staat de volledige versie. De reclame kan je hier bekijken.
 
 

In het STER reclameblok zagen we enige tijd geleden een reclame voorbij komen van het Concertgebouw waarin we een meisje zagen die samen met haar moeder een klassiek concert bijwoonde in het Concertgebouw, de reclame sluit af met de tekst: "Alles klinkt mooier in het Concertgebouw". Het klassieke stuk dat op de achterghrond wordt gebruikt heet Symphony No. 9 in E Minor en is van de componist Dvorak. De reclame kan je hier zien.
 
 

In de Fanta reclame zien we kinderen die hun hond gezamelijk gaan uitlaten, de honden hebben rare kapsels en zijn verkleed met een bril en hoed op. De muziek op de achtergrond is van Bernardo Castro en heet It's Our Time. De reclame kan je hier bekijken.

 

De Bijenkorf lanceert in december 2016 de reclame Castle of Dreams waarin we een animatie zien dat plaatje voor plaatje met de hand is getekend. De reclame gaat over een egel die geen knuffel kan geven door dat hij scherpe stekels heeft, zijn vriend de vos gaat een kasteel binnen om een oplossing voor de egel te vinden en komt uit in een schatkamer vol cadeau's. De prachtige muziek is van de Nederlandse singer-songwriter Naomi Snell, bekend van Giels Talentenjacht waar ze nu op dit moment bij de laatste 11 deelnemers zit en het nummer heet Castle of Dreams. Helaas is het nummer nog niet uitgebracht. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Renault waarin we nieuwe modellen voorbij zien komen horen we Nancy Sinatra met The last of the secret agents. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Glade die in december 2016 wordt uitgezonden zien we een jong stel een kerstboom versieren en een oude man die thuiskomt en verrast uit zijn auto stapt omdat zijn huis versiert is. De muziek op de achtergrond is van Kevin Ross en heet This Is My Wish. De extra lange reclame kan je hier bekijken.

 

In de herfst reclame 2016 van supermarkt Jumbo met de appeltaart horen we klassieke muziek op de achtertgrond. Het nummer heet Midnight Fog van Jeremy Stone. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de MacDonalds Quarter Pounder reclame zien we een broodje hamburger op een platenspeler liggen, de eerste 8 seconden horen we een klassiek stukje muziek en dan wordt er gescratched. Het stuk heet Moonlight Sonata 1 en is van Beethoven. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Pampers waarin de baby's verbaasd kijken waar hun plas gebleven is horen we het nummer Crafty party van Gert Wilden. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwe Yves Saint Laurent reclame voor de parfum Opium Black zien we een vrouw wakker worden in een leeg bed en vervolgens gaat ze door de stad rennen om een leuke man te vinden. Op de achtergrond horen we het nummer Jungle van de Australische zangeres Emma Louise. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van afslankclub Weight Watchers zien we een vrouw op een weegschaal staan en schrikt van haar gewicht, even later zien we een vrouw met het hele gezin aan tafel zitten met een gezonde maaltijd van Weight Watchers. De muziek op de achtergrond is van de Duitse groep We Are Twin en het nummer heet The Way We Touch. De reclame is hier te bekijken.

 

In 2017 heeft Scheidegger een nieuwe reclame met op de achtergrond Together van Mr. W.Ubachs.

 

In de 2017 reclame van Samsung in de sneeuw horen we Colony House met het nummer YouKnow It.

 

In de nieuwe reclame van 2017 voor de Fiat Tipo horen we heel zacht en bijna niet te verstaan op de achtergrond The Kings Son met het nummer I'm Not Rich. De reclame kan je hier bekijken.

 

In januari 2017 zien we in de reclame van reisbureau Expedia een vrachtwagenchauffeur die van opera houdt. Op de achtergrond horen we dan ook klassieke muziek, het stuk het Un Bel Vedremo van Puccini en komt uit de opera Madame Butterfly. De reclame kan je hier bekijken.

 

In februari 2017 zien we een nieuwe reclame van Bruno Banani. Het lange wachten is voorbij, na het overtuigen van het geurige Bruno Banani laboratorium met haar opkomst van de boeiende mannengeurtjes, opent Bruno Banani nu haar deuren voor alle vrouwen met een weelderige tuin. Het merk komt namelijk met een nieuw geurtje met de naam Woman's Best, een geurtje dat naar eigen zeggen vrouwen nog meer verleidelijkheid geeft en het beste in hun onthult. De muziek op de achtergrond is van het nummer Sexy Thing van Hot Chocolate. De reclame zelf kan je hier bekijken.

 

In de reclame van M&M's zien we de rode M&M achter een piano zitten en het nummer I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That) zingen. We zien een vrouw waar de rode M&M als een slaafje achteraan loopt en alles voor haar doet, later wil ze hem in de oven stoppen om hem op te eten. De originele muziek is I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That) van Meatloaf. De reclame zelf kan je hier bekijken.

 

Op de Vlaamse zender VTM is momenteel een reclame te zien van de nieuwe Citroën Cactus. De muziek is van Part-Time Friends met het nummer Here We Are.

 

Op de Nederlandse radio is er een reclame te horen van de nieuwe Seat Leon. Op de achtergrond horen we Moby met Flower.

 

In de Fitbit Charge 2 reclame die we in 2016 al voorbij zagen komen en in 2017 nog steeds wordt uitgezonden horen we op de achtergrond het nummer No Sweat van Montolieu feat: Desi Valentine. De reclame zelf kan je hier bekijken.

 

In de KPN reclame van 2017 zien we twee jongens kattekwaad uithalen, ze rennen door de straat met een afstandbediening en bij ieder huis zetten ze de televisie op eern ander kanaal. De muziek op de achtergrond heet Bad Boy en is van The Opposites.

 

In 2017 zien we een reclame op televisie van Corendon Vliegvakanties die voordelige All Inclusive vakanties aanbiedt. Cor en Don zijn zelf op vakantie en hebben een All Inclusive hotel geboekt waar ze onbeperkt gratis rondjes mogen geven. Het nummer op de achtergrond komt uit 1968 en heet Big Spender dat wordt gezongen door de Amerikaanse zangeres Shirley Bassey. De reclame zelf kan je hier bekijken.

 

Modeketen H&M heeft in het voorjaar 2017 een nieuwe reclame met op de achtergrond Summer Wine van de Belgische zangeres Nancy Boyd en de Griekse zanger Demis Roussos. De reclame zelf kan je hier bekijken.

 

Lay’s introduceerd in de zomer van 2017 de Sharing Bag, zak en schaal in 1! De muziek in deze reclame heet Don't You Want Me van Human Language.

 

In de zomer van 2017 zien we een reclame op televisie van de Seat Ibiza die langs dansende mensen rijd met op de achtergrond het nummer Mas Que Nada van Sergio Mendez feat: Black Eyed Peas. Het originele nummer is van Sergio Mendes uit 1966. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Škoda Octavia zien we een gezin dat bij de Mac Drive aan het knoeien zijn met hun eten en de hele auto onder de troep zit. Muziek op de achtergrond is van New Cassettes met Televise This. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de WNF reclame dat er een oproep gedaan wordt om de tijger te redden horen we op de achtergrond Hey World (Don't Give Up) van Michael Franti. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Wasa Knäckebröd reclame van 2017 horen we muziek op de achtergrond van Rymdfåglar met het nummer Strövtåg i Hembygden. De reclame kan je hier bekijken.

 

Voor de herfst 2017 collectie van modeketen H&M zien we in de nieuwe reclame een aantal vrouwen waaronder Naomi Campbell lip syncen op de Wham Rap van de band Wham. De volledige reclame duurt 2.30 en is hier te bekijken.

 

In de herfst 2017 reclame van Bonprix horen we op de achtergrond She's Got The Look van de Zweedse popgroep Roxette. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwe reclame van Prominent zien we een man met een bladblazer in een tuin vol bladeren die hij gaat opruimen. Op de achtergrond horen we het nummer Non, je ne regrette rien van de Franse zangeres Edith Piaf. De reclame kan je hier bekijken.

 

In oktober 2017 lanceerde RTL4 het nieuwe spelprogramma Oh, Wat Een Jaar. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol en de teamcaptains zijn Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai. Er wordt gebruik gemaakt van het nummer December 1963 (Oh, What A Night) van The Four Seasons dat voor het programma is veranderd in Oh, Wat Een Jaar.

 

In 2017 zien we een reclame op televisie voorbij komen van de nieuwe Nissan Micra waarin een stel overvallen pleegt, vervolgens rijden ze in een oranje Nissan Micra vrolijk weg. De muziek op de achtergrond heet Bonnie & Clyde van Serge Gainsbourg & Brigitte Bardot. In eerste instantie speciaal voor de reclame geremixed als, Bonnie And Clyde SebastiAn Remix. De volledige versie is beschikbaar op Spotify. De reclame is hier te bekijken.

 

In oktober 2017 heeft de van oorsprong Duitse supermarktketen Lidl een nieuwe reclame over de broodjes die hun verkopen en George Baker zingt zijn oude hit Little Green Bag dat speciaal voor deze reclame is omgedoopt tot Lidl Brown Bag. De reclame kan je hier bekijken.

 

De titelsong van de RTL/Videoland serie Zwarte Tulp is van Bonnie Beecher met het nummer Come wander with me.

 

Nintendo kondigd in de reclame aan dat op 27 oktober 2017 de Super Mario Odyssey game verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. In deze reclame horen we het nummer Jump Up, Super Star! De volledige versie kan je hier beluisteren. De reclame kan je hier bekijken.

 

Het is nog november 2017, maar supermaktketen Aldi lanceert al een wereldwijde kerst-reclame met Kevin the Carrot in de hoofdrol. Kevin wordt verliefd, raakt betrokken bij een moord en moet zich staande zien te houden om bij Katie te kunnen komen voordat zij wordt opgergeten. Op de achtergrond horen we Danny Elfman met het Edward Scissorhands Introduction (Titles). De reclame kan je hier en hier bekijken.

 

Aanbieder Ziggo belooft een vlekkeloze wifi in huis en dat wil Sjimmie wel even testen en rent hij als een gek door zijn huis om overal zijn draadloze verbinding te testen. Op de aschtergrond horen we Paul Engemann met Push It To The Limit. De reclame kan je hier bekijken.

 

De Lotto is in 2017 vernieuwd en ze hebben naar eigen zeggen nu meer winkans. Om dit te vieren heeft de Nederlandse Loterij twee reclames gelanceerd op de Nederlandse televisie, in de ene reclame zien we iemand voorbij komen die samen met zijn ouders gaat parachutte springen en in de andere reclame zien we een jonge vrouw haar baan opzeggen bij haar baas om in exotische oorden welpjes te gaan helpen. De muziek bij deze reclame is Jump in the line van Harry Belafonte uit 1961 wat overigens weer een bewerking is van Lord Kitchener's origineel uit 1946. De reclame kan je hier en hier bekijken.

 

In de Zalando kerstcommercial 2017 horen we op de achtergrond een swingende versie van Jingle Bells gezongen door The Puppini Sisters.

 

In de reclame van de NS zien we twee mannen in een bejaardenhuis die er samen tussen uit knijpen en de trein pakken. Op de achterghrtond horen we Jacques Dutronc met het nummer Le Responsable uit 1969. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van LG voor Oled 4K TV horen we het nummer Simply beautifull van Mark Harthley, Rebecca White & Alex Humphrey (duur: 1:57).

 

Pandora heeft in 2017 voor haar juwelen een kerstreclame waar in een paar vrouwen hun man een stille hint geven voor het juweel dat ze graag voor kertmis willen krijgen. Op de achtergrond horen we James Knight & Daniel Farrant feat. Hayley Sanderson met het nummer Don't Give Up On Love (Female Vocals Version). De Male Vocals Version is hier te beluisteren. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Plus Supermarkt kerstcommercial 2017 horen we op de achtergrond pianomuziek van The Cinematic Orchestra, het nummer heet To Build A Home. De reclame is hier te bekijken.

 

Ook Jumbo komt in 2017 weer met een reclame voor de kerst met de slogan 'Samen maken we het helemaal Kerst bij Jumbo". Op de achtergrond horen we Nat King Cole met het nummer The Christmas Song (Merry Christmas to You) uit 1961. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de huidige reclame voor de Google Chromebook hren we op de achtergrond Karzma met het nummer Work it out. De reclame kan je hier bekijken.

 

Nissan richt zich in deze reclame op een avontuurlijke familie met een spectaculaire en stoere X-Trail. We zien een vader die samen met zijn kinderen op hun manier op een vulkaan afstormen om hun moeder te verassen. De muziek op de achtergrond is van de IJslandse band Sigur Rós met het nummer Sæglópur uit 2005, voor de reclame is deze plaat licht geknipt. De reclame kan je hier bekijken en hier is de Director's Cut.

 

In de huidige reclame Go Go Deals van T-Mobile horen we op de achtergrond het nummer Wipe Out van The Surfaris uit 1963.

 

In de reclame van Jean Paul Gaultier voor het nieuwe eu de parfum Scandal horen we op de achtergrond Donna Summer met Bad Girls. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor de JBL pulse 3 met de kameleon die verliefd wordt op de 360° Suround Sound Bluetooth speaker horen we op de achtergrond These Eyes van The Guess Who. De reclame kan je hier bekijken.

 

Solidaridad Nederland heeft een nieuwe reclame onder het motto "Een Wereld Zonder Koffie", op de achtergrond horen we Gloria in D Major, RV 589: II - Et in terra pax van Antonio Vivaldi. De reclame kan je hier bekijken en hier de extended version.

 

In de Appie Christmas 2017 reclame van Albert Heijn horen we de Noorse zangeres Ane Brun met het nummer To Make You Feel My Love, het origineel is van Bob Dylan uit 1997. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van EasyJet zien we een vrouw voorgetrokken aan een touw het vliegtuig uitstappen. Op de achtergrond horen we The Cult met Little Devil. De reclame kan je hier bekijken.
 

 

In de Albert Heijn reclame zien we verschillende medewerkers van Albert Heijn karaoke en heel Nederland een Appie New Year wensen op het nummer It's the Most Wonderful Time of the Year van Andy Williams uit 1963. De reclame kan je hier bekijken.

 

In januari 2018 is supermarkt Jumbo de trotse sponsor van onze schaatsploeg. Op de achtergrond horen we het nummer Woad To Ruin van Hans Zimmer. De reclame kan je hier en hier bekijken.

 

Het nieuwe ice tea merk Fuze Tea heeft in 2018 een reclame onder het motto "Zo heb je ijsthee nog nooit geproefd". De muziek op de achtergrond heet Time in a Bottle waarvan het origineel is van Jim Croce uit 1973. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwe Dacia reclame voor de Dacia Duster horen we op de achtergrond "Go Duster" wat is afgeleid van Ghostbusters van Ray Parker Jr. uit 1984 uit de gelijknamige speelfilm. De reclame kan je hier bekijken.

 

In januari 2018 zien we op televisie een reclame over granola van het merk Eat Natural, De muziek in deze reclame is afgeleid van het nummer U.O.Me (Waldolala) van de Nederlandse meidengroep LUV uit 1978. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor Coca Cola Zero Sugar zien we een oude man in een verzorgingshuis die voor het eerst in zijn leven een Coca Cola drinkt en vervolgens een bucket list afwerkt. Op de achtergrond horen we I Want To Break Free van Queen uit 1984. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Jan Pannenkoeken horen we op de achtergrond het nummer Spanish Flea van Herb Alpert & The Tijuana Brass. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van KPN over hun ICT oplossingen waar vader en zoon op een bouwplaats staan met een VR-bril op horen we op de achtergrond het nummer Their Pie van de Amerikaanse componist/zanger Mark Orton, deze muziek komt oorspronkelijk uit de film Nebraska (2013). De reclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwe reclame van Pandora horen we Sophia Urista met het nummer New Shine. De reclame kan je hier bekijken.

 

Tijdens de Olympische Spelen 2018 zagen we op televisie reclame van Omega Horloge's met op de achtergrond de Britse singer/songwriter Harry Styles met Sign of The Times. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor de nieuwe Nokia 7 Plus telefoon horen we op de achtergrond Opus met het nummer Live Is Life. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwe Jumbo zomer 2018 reclame zien we de hele familie de boel inpakken en op vakantie gaan met een caravan achter de auto. We horen we op de achtergrond de Amerikaanse zangeres Eartha Kitt met  C’est Si Bon . De reclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwe Reaal reclame met Freek Vonk die zwemt met dolfijnen en zijn zwembroek verliest horen we Johan Strauss II met Die Fledermaus Overture. De reclame kan je hier bekijken en The Making Of van deze reclame kan je hier bekijken.

 

In de nieuwe Lidl zomer reclame met Ruud Gullit waarin alle kleuren voorbij komen maar helaas geen oranje voor Ruud horen we op de achtergrond Noche de Fiesta van Dave James. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van 50 jaar Nierstichting horen we op de achtergrond het Amerikaanse duo Phantogram met When I'm Small. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Lotto reclame bij een kasteel in Frankrijk waar een man 45 stokbroden koopt horen we op de achtergrond de Franse chanson En rêve on se voit van de Franse zanger Philippe Elan. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de KPN reclame zien we twee mannen met een VR bril op door een woestijn lopen, de reclame eindigt met een shot van windmolens. Op de achtergrond horen we vioolmuziek uit de film Nebraska. Het nummer heet Their Pie van Mark Orton. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Expeditie Robinson 2018 op RTL4 horen we op de achtergrond het nummer Im So Sorry van de indierockband Image Dragons uit Las Vegas. De reclame kan je hier bekijken.

 

De van oorsprong Duitse webshop Zalando bestaat in 2018 precies 10 jaar en in de betreffende reclame horen we op de achtergrond Riton & Kah-lo met een remix van het nummer Fake ID. De reclame kan je hier bekijken.

 

In september 2018 konden we een reclame zien van de Britse vliegtuigmaatschappij Easyjet, op de achtergrond horen we Cat Powers met Dreams (cover van All I have to do is dream - Everly Brothers). De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor Oostenrijks grootste ski paradijs Ski Amadé zien we een man op een berg piano spelen terwijl er luchtballonen voorbij komen. Op de achtergrond horen we het Mozart pianoconcert no 21 in C groot. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Cool Best reclame zien we een gezin van een berg af skiën en vallen er sinaasappelen uit de lucht die door de sneeuw rollen. Op de achtergrond horen we Boney M met Daddy Cool. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van Johma gevuld eitje salade horen we op de achtergrond KC & The Sunshine Band met het nummer That's The Way (I Like It). De reclame kan je hier bekijken.

 

Lidl heeft in de herfst van 2018 een nieuwe reclame voor biologische voedsel gelanceerd waarin we Gerard Joling met een stokbrood als microfoon al zingend op de tekst Rio van Maywood voorbij zien komen. De reclame en de making off kan je hier bekijken.

 

In de kerstreclame 2018 van de Jumbo onder de slogon "alles voor een geweldige kerst" zit de hele Jumbo-familie bij elkaar aan het kerstdiner en wordt er gezongen op de tekst van Winter Wonderland van Felix William Bernard en Richard Bernhard Smith uit 1934. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de kerstreclame 2018 van Albert Heijn onder de slogan "maak de mooiste dagen van het jaar extra bijzonder" horen we op de achtergrond The Turtles met Happy Together. De reclame kan je hier bekijken.

 

De muziek voor de kerstreclame 2018 van Plus is op maat gemaakt. Het nummer She’s The One van Robbie Williams uit 1999 is voor de gelegenheid in een nieuw winterjasje gestoken door de Britse zangeres Frances. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame voor Tia Maria horen we op de achtergrond het nummer Awolnation van Sail. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de Rembrandt & Saskia: Liefde in de Gouden Eeuw reclame van het Fries Museum horen we het klassieke stuk Arrival of the Queen of Sheba van George Frideric Handel. De reclame kan je hier bekijken.

 

De nieuwe Dior reclame van december 2018 voor de nieuwe parfum J'adore the New Absolu horen we op de achtergrond Kanye West met het nummer Flashing Lights. De reclame kan je hier bekijken.

 

In het TV-spotje voor de Radio Veronica Top 1000 Allertijden 2018 hoor je het klassiekke stuk Baroque of Elegance van Tobin Meegan and Gallant (OST. Sims 4). De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van McDonald zien we jonge ouders die voor het eerst te maken krijgen met een oppas, als ze weer eens samen de deur uit willen gaan. Toch willen de jonge ouders hun kind en de oppas in de gaten houden en besluiten ze om samen romantisch een Big Mac voor hun eigen huis op te eten. Het nummer I Think We're Alone Now was een hit van Tommy James and the Shondells uit 1967. In 1987 had de tienerzangeres Tiffany er een succesvolle hit mee. Helaas is de versie in de McDonalds reclame speciaal ingezongen door zangeres Diwa Meijman, dus niet als geheel nummer uitgebracht. De reclame kan je hier bekijken.

 

Supermarkt Plus kwam in september 2019 met een nieuwe maatschappelijk verantwoorde reclame op televisie. In deze reclame wil Plus ons bewust maken, we zien een meisje dat een kippenveer vind in een eierdoos en vervolgens een zoektocht begint naar de oorsprong van deze veer. Het nummer dat we horen heet Back To You van de Nederlandse singer/songwriter Hannah Mae. Plus en Hannah hebben bekend gemaakt dat dit nummer in de eerste helft van oktober 2019 op single zal verschijnen. De reclame kan je hier bekijken.

 

Lancôme heeft in de reclame een vrouw die op een paard door de stad en over de snelweg rijdt voor het nieuwe geurtje Idôle. Op de achtergrond horen we Sia met Unstoppable. De reclame kan je hier bekijken.

 

Zalando heeft in december 2019 een nieuwe reclame waarin we een jonge man een date heeft met een oude vrouw, hij komt haar ophalen bij haar huis om naar ee gezellig feest te gaan en vervolgens zien we ze samen dansen. Het nummer op de achtergrond heet Cosmic Dancer van de Britse rockband T-Rex uit de jaren 60’ en 70’. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de kerstreclame 2019 van Plus Supermarkt zien we hoe een gezin halsoverkop de kersttafel verlaat om met kerstmenu en al de auto in te springen. En zelfs de kerstboom wordt in de haast niet vergeten. In de reclame horen we Douce nuit’ nu, of te wel Stille Nacht gezongen door het Nederlands Kamerkoor. De reclame kan je hier bekijken.

 

Supermarktketen Lidl heeft ook in december 2019 weer een reclame en dit keer over de 500 luxe producten van delicieux. Op de achtergrond horen we het nummer Little by Little van Dusty Springfield. De reclame kan je hier bekijken.

 

In de reclame van HiFi Klubben zien we een aantal kinderen en volwassenen dansen op het nummer Up All Night van Sault onder het motto iedereen kan dansen. De reclame kan je hier bekijken.

 

In januari 2020 zien we een oude reclame van T-Mobile terug op televisie, op de achtergrond horen we I Just Can’t get Enough van Depeche Mode. De reclame kan je hier bekijken.